طريقة تحضير تشيز كيك مع جليز الفاكهة من مطبخ غادة التلي
![]() |
طريقة تحضير تشيز كيك مع جليز الفاكهة من مطبخ غادة التلي |
Ghada-tali-kitchen-how-to-prepare-Cheesecake-with-Glees-of-Fruit
المقادير
400 جرام جبنة كريمي + 2 كوب كريمة + ثلث كوب كاكاو
نصف كوب سكر بودرة + فانيليا + شيكولاتة + جليز الفاكهة
85 جرام سكر + 28 جرام جلوكوز + 55 جرام ماء + 140 جرام مهروس فراولة
145 جرام شيكولاتة بيضاء + 10 جرام ورق جيلاتين + كريمة مخفوقة للتزيين + فراولة للتزيين
طريقة التحضير
تخفق الجبنة الكريمية قليلا ثم يضاف اليها السكر البودرة والفانيليا والكاكاو والكريمة
يوضع خليط الكريمة في قوالب كب كيك ونضيف في داخل كور الشيكولاتة
تضاف طبقة أخرى من خليط الكريمة ثم تدخل الفريزر
كيك مزه بالكريمة والفراولة
توضع ورق الجلاتين في ماء بارد
يوضع الماء مع السكر والجلوكوز وعصير الفراولة في حلة على النار ويقلب
ان ان يغلي يضاف اليه الجيلاتين والشيكولاتة البيضاء المذوبة
يقلب ثم يترك ليبرد ليصل درجة الحرارة 28- 30 ...وصحتين وعافية
0 التعليقات:
إرسال تعليق